dimecres, 14 de novembre del 2012

Reflexió sisena setmana



CLASSES TEÒRIQUES
En aquesta sessió vam fer el primer parcial de l’assignatura. Comentar simplement que em va agradar la predisposició i atenció de la docent per ajudar-nos a reflexionar sobre els dubtes que tinguéssim.

CLASSES PRÀCTIQUES:
En aquesta sessió que teòricament havia de ser pràctica, vam fer excepcionalment, una entretinguda classe teòrica.
Na Nuri ens va explicar en què consistia el treball grupal que hem de fer. Consisteix en  dissenyar i elaborar un material didàctic multimèdia amb el programa de presentacions Power Point dirigit a infants d’Educació Infantil . Aquest treball final, ha d’integrar les diferents pràctiques realitzades al llarg del curs.

El material que confeccionem ha d’anar acompanyat d'una Guia didàctica on s’expliqui el tema que tractarem, les àrees que treballarem, els objectius, continguts, orientacions del seu ús, la representació gràfica del material, les activitats, les pautes d’avaluació, etc.

Llavors, ens va ensenyar alguns exemples de materials didàctics multimèdia realitzats per alumnes els qual em van agradar moltíssim.

Ara bé, dir també que en aquesta sessió hem vaig adonar veritablement de la quantitat de feina que hem de fer. Un  esforç que, sens dubte, valdrà la pena ja que penso que el material que hem de crear és una eina molt potent i motivadora que permet als infants, no només aprendre quelcom sobre un determinat tema, sinó endinsar-los en el coneixement de les TIC. Per tant, penso que la realització d’aquest projecte ens serà de gran utilitat en la nostra futura professió docent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada