dimarts, 18 de desembre del 2012

Reflexions novena, desena i onzena setmana



CLASSES TEÒRIQUES:



La novena setmana varem seguir amb la teoria dels programes multimèdia: les característiques, les fases d’elaboració d’un projecte multimèdia (disseny i producció)… aspectes que hem de tenir present a l’hora d’elaborar el nostre projecte.



Llavors aquesta mateix dia, ens varem reunir per grups per a seguir treballant en el projecte. La veritat és que el meu grup encara estavem una mica perdudes, ens manca relacionar l’activitat i la realitat d’aula, és com si estigui una mica descontextualitzada! Per això, debatem sobre si fer això o allò altre sense decidir-nos en res concret! Esperem que reflexionant una mica arribem a una conclusió!



CLASSES PRÀCTIQUES:



La novena, desena i onzena setmana hem seguit amb el programa power point construint activitats relacionades amb el conte “Caillou viajta amb avió”.

Així doncs, hem construint activitats de trobar diferències, d’unir punts-nombres per a formar un dibuix, d’ordenar seqüències en el temps… tot experimentant amb les eines d’animacions, transicions, accions, encadenaments, ... que té aquest programa.

Tot i que és un programa que sembla fàcil de manejar s’ha d’estar summament atent per no oblidar-se de fer cap pas!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada